2011. március 20., vasárnap

Mi, debreceniek

Ezt úgy gondoltam érdemes kitennem. Az Ápr. 2.-án rendezendő Realm Qualifierek listája. Azt hiszem büszkén szerepelhet városunk ebben a listában, és büszke lehet minden debreceni, aki részt vesz ezen a megmérettetésen.

2 megjegyzés:

  1. http://holdfenycon.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=97&Itemid=80

    ezen a linken azt írják, hogy az 1000Ftos jegyet teljesen le lehet majd vásárolni a holdfényteam standjánál. Ezenfelül egy régebbi blogbejegyzésben pedig az volt, hogy a nevezésbe is beleszámít majd (belépő 1000Ft + nevezés 5500Ft)

    Az érdekelne engem, hogy a kettő együtt is működni fog majd, vagy nem ?

    ÉS

    http://holdfenycon.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=62

    ezen az oldalon a nevezés menete részben az van, hogy a hibátlan jelentkezéseket visszaigazolják. Én viszont nem rontottam el a nevezést ugyanis a nevemet és az e-mail címemet le tudom írni és kijelöltem h wow versenyre szeretnék menni, viszont nem kaptam visszaigazoló e-mailt.

    Ijenkor mi a teendő ?

    VálaszTörlés
  2. Nem kell aggódni, amiért nem kaptál visszaigazolást. A tényleges nevezés egyébként is helyben történik majd a versenyszervezőnél (Haarkon). Az előjelentkezés a szervezőknek fontos információ (pl hány asztalt, széket kell biztosítaniuk stb).
    A nevezés 1000Ft (belépő a bejáratnál) + 5500Ft (a versenyszervezőnél). Ez nem levásárolható. Ezért kapsz 6 boostert a verseny elején (ebből játszol) és 2 boostert a verseny végén.

    VálaszTörlés