2011. március 20., vasárnap

Civis War

Azeroth Nemes Hősei!
2011.03.26-án eljön azoknak az ideje akik eddig csak a mappák mélyén pihentek, várva az alkalomra, hogy csatába szállhassanak… Azon kalandozók kapnak lehetőséget, akiket eddig a nemes rarek és epicec háttérbe szorítottak. Kivéve egy valakit, azt a nőszemélyt, akinek bűvereje oly csábító, hogy senki ellen nem állhat neki, és még a legbátrabbak keze is megremeg, amikor pástot ér az ellenfél oldalán, hű draeneivel karöltve…
Eleged van már abból, hogy egy Gathering of Wits vagy Army of the Dead miatt a teljes hadsereged az ellenfél oldalán harcol? Hogy Kel’Thuzad a kedvenc lényeiddel ver agyon? Hogy Dethvir miatt nem tudod leszedni az ellenfél bosszantó lényeit, vagy egy utopia a teljes asztalod hibernálta?
Akkor ajánlom figyelmedbe a most szombaton, 11 órai kezdettel megrendezésre kerülő Gyakori-Átlagos (C-Uc) versenyt! Ez annyit tesz, hogy a paklid nem tartalmazhat sem Rare sem pedig Epic lapokat, ez vonatkozik a hősre is. Ezenkívül tiltott lap Myriam Starcaller, a sok-sok tükör deck elkerülése véget. Fontos megemlíteni, hogy ez NEM a battleground verseny sorozat része, ellenben lesz díjazás mégpedig Foil Instructor Giralo (osztott lap) és Foil Incendiary Totem (versenygyőztes+random lap) személyében! A nevezés továbbra is ingyenes.
Gyertek el minél többen, az esélyek kiegyenlítődnek.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése