2010. november 20., szombat

Worldbreaker previews


Felkerült a Cryptóra néhány új lap. Leírtak velük néhány új módosítást, amik ezzel a kieggel jönnek be.

Achnot volt olyan kedves és lefordította nektek (köszönjük!). Megjegyzésként írta fel, de én tartottam annyira fontosnak, hogy átemeljem ebbe a bejegyzésbe. Álljon hát itt a fordítás:

"Magyarul:
1. Az equipmentekre most már rá is lesz írva, hogy equipment, csak hogy egyértelmű legyen.
2. A rogue abilityk közt nem lesz Combo card, viszont az új Finishing Move-okhoz bármilyen rogue abilityt ki lehet removálni (régi lapoknál nem érvényes).
3. Az új druid formok nem esnek le, ha fegyverrel ütsz vagy nem-feral abilityt játszol ki. A régi formok ugyanúgy leesnek, illetve mindnek megmarad a Form (1) típusa, tehát ha kijátszol egy másik formot, valamelyiknek le kell esnie.
4. Fegyverhasználat: Most már csak akkor használhatod a fegyvert, ha a hősöd támad, vagy védekezik. A fegyver használata a hős támadásával egy időben történik, nem kerül fel a chainre. A fegyver ATK-ját és sebzéstípusát megkapja a hős. A fegyver nem adódik hozzá, ha zónát vált, controllert vált vagy elveszti fegyver típusát. Fontos, hogy most már nem lehet megválasztani, hogy először támadsz és hozzáadod a fegyvert, vagy forgatod a fegyvert és utána támadsz.

További megjegyzések:
- Ha az ellenfélnek több protectorja is van, akkor először támadsz (fegyverrel is), és az ellenfél utána döntheti el, hogy kivel protectál.
- Ha elpusztítják, visszavetetik kézbe stb. a fegyvert, akkor az ATK nem adódik hozzá a hőshöz (a hős pedig elfordul, mert támad).
- Egy combaton belül nem lehet visszaforgatni a fegyvert és újra támadni vele.
- Combaton belül nem játszhatsz ki instant fegyvert és nem támadhatsz vele.
5. A totemek (a régiek is) mostantól abilitynek és allynak is számítanak. A totemek nem támadhatnak, de ha buffként kapnak +ATK-ot, akkor visszaüthetnek, mint egy normál ally. Továbbá az attachmentek rajta maradnak a totemen, hat rájuk a területi sebzés, illetve az új totemek minden zónában allynak is számítanak, tehát GY-ból fel lehet őket éleszteni és allyként lehet előkeresni a deckből. A régi totemek playen kívül abilitynek számítanak.

Köszönöm a figyelmet." 

Aki eredeti nyelven szeretné, és természetesen meglesné az új lapok képeit azoknak itt vannak a linkek:

Preview 1
Preview 2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése