2010. november 18., csütörtök

Realm Qualifier ?

Sziasztok!

Aki még nem ismerne, szeretném magam bemutatni nekik: Arató Zoltán vagyok alias Haarkon a wowkartya.hu-ról, Magyaroszág WoW TCG OP-ja, BP szervezője.

Jövő év elején elkezdődik a Realm Qualifier sorozat, ahol az áprilisi Realm Championship döntőjébe lehet bejutni, és a helyszínek nagyjából már megvannak, viszont szeretném ha itt is lenne egy selejtező, mert hallottam, tapasztalom, illetve néhányotokkal tartom a kapcsolatot, és tudom, hogy szép játékos bázis található meg.
Amit szeretnék szervezni nálatok, az egy frissen bontott (6 csomagos) verseny selejtező lenne, valószínűleg már az új kiegészítővel és Worldbreakerrel lenne. Az első 2 helyezett kap 10-10 pontot, ami már bejutást jelent a döntőbe, 3-4 helyezett 6 pont, és így tovább. Persze emellé foilos lapokkal is gazdagodna az induló játékos. ;)

Az írásom célja, hogy megtudjam, szeretnétek-e március - április időszakára egy ilyen selejtezőt? Hétvégéig szeretném megtudni a választ, a szavazatok számát, hogy tudjam véglegesíteni a helyszínek listáját!

Előre köszönöm segítségeteket!

Mély tisztelettel:
Arató Zoltán alias Haarkon

8 megjegyzés:

  1. Engem érdekelne, az ilyen mindig jó buli. :) A helyszínnel adódhatnak esetleg nehézségek, de addig még sok víz lefolyik, biztosan meg tudjuk oldani. Hajrá!

    VálaszTörlés
  2. Benne vagyok, szívesen részt vennék egy ilyenen, itt helyben. :)

    VálaszTörlés
  3. Ha itt lenne Debrecenben sztem és is szívesen elmennék...
    Remélem sikerül összehozni! (am Thirus vok így talán Haarkon jobban ismer ;))

    VálaszTörlés
  4. 10000% h elmennék ha lenni itt debrecenben :D

    VálaszTörlés
  5. Jó olvasni ezeket, akkor nem is várok, megírom a változtatást, és itt is lesz selejtező! Köszönöm a segítséget és remélem akkor találkozunk (vagy előbb akár :))! ;)

    VálaszTörlés
  6. Ha megerősítik az időpontot, akkor április 2-n lesz a selejtező.

    A döntő időpontja, vagyis a Realm Championship of Nagrand: április 16 - 17
    A résztvevő országok: Magyarország, Bulgária, Horvátország, Románia, Szlovénia és egy új vendég érkezett: Görögország
    (Ennek helyszíne még kérdéses, mely országban lesz.)

    VálaszTörlés