2012. november 13., kedd

Battleground másként

Jelen körülményekre való tekintettel úgy döntöttem, hogy a BG-t másként fogjuk játszani.

Mostantól - határozatlan ideig - a széria playmat-ért való küzdelemhez a következő feltételeket kell teljesíteni:

  • A széria legtöbb versenyét játszd végig
  • A széria  versenyein eltérő class-al játssz (vagyis ha egy class-al játszottál egy BG-t, akkor az adott szériában már nem indúlhatsz ugyanazzal a class-al. Gy.k. classok: a hősöd mage, druid, stb-stb. A dual class-os hősök egyet érnek, de mind a két kasztjuk számít, vagyis azokkal már nem indúlhatsz mégegyszer az adott szériában)
  • A paklid legalább fele legyen más lap, mint az előző versenyen.
Ha két vagy több játékos ugyanannyi feltételt teljesített, abban az esetben a győzelmek száma lesz a döntő. Ha az is azonos, akkor meccselnek érte.

Az adott szériában való indulásért mindenki kap foil lapot és természetesen a győzelemért is osztok (1. 2. helyek). A dolog a megszokotthoz képest annyiban módosul, hogy aki az előző versenyhez képest eltérő class-ú paklival jön, az ismét kap egy foil lapot az indulásért.

Egy széria 4 versenyből áll. A kiírásban mindig jelezve lesz éppen hanyadik. Természetesen, aki nem akar playmatért küzdeni, olyan deckkel játszik, amilyennel szeretne.

Cinkszabály továbbra is él, vagyis 10 lapot cinkelhetsz, aminek piaci értéke darabonként nem éri el a 2$-t (mérvadó a warcraftgamingcenter.com ).

Erős indítással ezért a playmatért lehet először megküzdeni:


Valamint egy új általános szabály - határozatlan ideig szintén - aki új játékost hoz az kap egy playmat-ot, amint az új játékos teljesítette 4. versenyét is!

Az aréna tehát nyitva áll! Remélem kedvet érez mindenki a küzdelemre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése