2011. február 1., kedd

Kártyanap 5. hét

Feb. 5. Szombat 11:00 Meki - Battleground

Ne feledjétek, hogy új küldetések vannak! 

Valamint felkerült egy szavazás az oldalra (jobb szélen). Kérnék mindenkit, hogy nyilvánítsa ki véleményét, hogy a lehető legoptimálisabban szervezhessük meg nektek a versenyt. Köszi!

9 megjegyzés:

  1. Akkor nem is lesznek WotE-boosterek? még a végén se?

    VálaszTörlés
  2. Nem, mert az Elements majd csak Ápr. 25.-én jelenik meg. A selejtező időpontja pedig Ápr. 2.

    VálaszTörlés
  3. akkor azért worldbrékörrel meg lesz tartva ?

    VálaszTörlés
  4. Szerinted miért van a szavazás?

    VálaszTörlés
  5. Nemtom, hogy miért van a szavazás, ha addig úgysem lesz WotE akkor csak simán ki kéne írni h worldbreakerből lesz mivel hiába fogjuk +szvazni hogy WotE legyen hogyha csak 23 napal a verseny után jelenik meg akkor ugysem lesz .....

    VálaszTörlés
  6. Pucika: Én meg kiírom, hogy WB-ből lesz, és ott derül majd ki, hogy nem jön senki rajtam meg Haarkon-on kívül. Szerinted milyen már, hogy elutazol valahova az isten háta mögé és ott derül ki, hogy felesleges volt az egész.
    Ha a WB miatt nem jöttök (Thrall, Masterherok még mindig bonthatóak...), akkor esetleg Haarkon el tudná intézni, hogy egyéb nyeremény is legyen. Ebben az esetben ha eljöttök máris nem volt felesleges a szavazás.
    Az egy sajnálatos dolog hogy a Crypto a későbbi selejtezőket bontottra írta ki, de az új kieget nem hozza mellé. És sajnos a selejtező időpontját sem lehet kitolni.

    VálaszTörlés
  7. ahha így már minden világos :)
    köszee :P

    VálaszTörlés
  8. Sajnos én nem leszek ott,mert mint most kiderült amúgy sem tudtam volna elmenni és igy inkább WotE display-t veszek( Nozdormu!!!!!!) szoval cserém azért lesz.

    VálaszTörlés